Tudod az ‘ubuntu’ ( zulu kiejtése:  [ùɓúntʼù] ) egy afrikai kifejezés, amit néha úgy fordítanak, hogy „vagyok, mert vagyunk” (és „vagyok, mert te vagy”)... Nem tudom igaz-e ez a történet, de engem meghatott:

Egy külföldi antropológus mutatott egy játékot az afrikai törzs gyerekeinek: elővett egy kosár gyümölcsöt, és lerakta egy fa tövébe. Elmagyarázta nekik, hogy aki először megérinti, az nyer. Ezt követően közösen, egymás kezét fogva odafutottak, megérintették, majd együtt énekelve elfogyasztották a megnyert gyümölcsöt. A kutató megkérdezte tőlük, hogy miért nem futottak oda egyenként, és azt felelték: ubuntu.

 

Sajnos olyan helyzetbe kerültem, hogy mozgásban korlátozott vagyok, így fizikailag nem tudok  számomra természetes (pörgős) munkát vállalni… Viszont tele vagyok megosztási vággyal🥰

Rendszeres támogatásoddal hozzájárulsz ahhoz, hogy havonta elérjek több tízezer embert a tartalmaimmal, és ahhoz is, hogy elkötelezzem magam hosszabb távú terápiák mellett, és nem kell azon aggódnom, hogy lesz következő hónapban 😌

Ha te is szívesen hozzájárulnál ahhoz valamilyen módon ahhoz, hogy fordítsak, írjak és szerkesszek életminőséget javítható tartamakat, és javítsak az állapotomon,  úgy azt itt megteheted:

Amennyben mégis szeretnél inkább utalni, itt vannak az adatok:

Név: Napi Elemózsia
Bank: K & H Bank
10401196-86766983-87711003

Köszönöm, hogy támogatsz a küldetésemben!

Legyen áldott a további utad!
Érezd jól magad!

Tipp

A sarokban lévő harang segítségével megkapod minden új tartalomról az értesítőt 😉👇