Az önismerésen keresztül bebarangolhatjuk az egész valóságunkat, és közben rájövünk arra, hogy minden rendben van. Sokan úgy tartják, hogy apró porszemek vagyunk a gépezetben, és hogy ez nem egy nem létező világ!

Pedig de, sőt mitöbb egység van a világunkban!

Ám sajnos nem áll érdekében a világ önös irányítóinak ez… És láthatjuk ennek az eredményét, hiszen nem kell a világ helyzetéről elemzést írni…

De van remény! Hiszen az béke a társadalomban az egyének önmegismerésén keresztül vezető béke miatt alakulhat ki!

Ha eddig eljutottál az ébredésed során, és egyre sűrűbben fordulsz belső világodhoz útmutatásért, akkor szeretettel meghívlak önmagad beutazására! 

Úgy látjuk, hogy manapság túl hangos a világ a negatívtól… Ha kettősség (dualitás) van a világban, akkor legalább annyi pozitív is dolog történik mint negatív… Hiszen egyensúlyra törekszik minden!

Csak a pozitív természeténél fogva csendes, befelé irányuló energia. Erről pedig sajnos nem hallunk eleget!

És bár úgy tűnik minden vacak, valójában minden rendben van. Ennek a világnak egy szeletét hozom el neked, hogy még hatékonyabban menjen az önmegismerés.

A sötétségnek az a reménye, hogy kis Fényhez jut! Ahol születőben van a Fény, ahol egyre világosabb van a fejekben, ott lesz a közelben a sötétség is! És ebben a trágya tengerben kell kihalászni az igaz tudást….

Vagy kezedbe veszed az ügyet és a válogatott írásainkat használod arra, hogy jobb hely legyen a tudatod, és így megtarthatod a középpontodat! Erről klasszat mond a doktornő:Küldetésem, hogy teret adjak ennek a belső világnak, így nagyobb az esély, hogy békére találj, és evvel a világunk is békésebb hely legyen!

Minden kor bölcsességét és titkos tanításait a világ legnagyobb látnokaitól és bölcseitől kaptuk. Ám ez csupán elmélet…
Eljött az idő ezeket a tudásokat átültetni a gyakorlatba, hogy jobbá tegyük az életünket!

Megérdemeljük!

Ne a könnyebbik ellenállás után menjünk!

Egy örökösen változó világban mi nem maradhatunk ki a változásból!

Ne a butaság legyen a menő, hanem a tudatosság!

2022-ben a spirituális világ már nem külön álló dolog! Míg régebben elmondható volt, hogy valaki “spiri” vagy anyagi életet él…Ma már nincs ez így, hanem maga az élet elválaszthatatlan részévé vált a lelki világ!

A spirituális ember csupán azt jelenti, hogy lelkileg megművelt. Semmi hókusz pókusz!

Csak rajtad múlik, hogy milyen mélyre visz a nyúl ürege, és hogy találsz-e közben útitársnak mást, vagy elcsendesülve, egyedül tanulod önmagad!

Ha úgy döntesz együtt megyünk tovább, akkor ezen az oldalon található tartalmakkal szeretnék a segítségedre lenni, amik tágíthatják a tudatodat, és esélyt adhatok rá, hogy még több felismerésed legyen. A filozófiától kezdve, a lélektanon keresztül a társadalmi változások elemzéséig itt sok mindent megtalálsz!

Csak rajtad múlik, hogy megmunkálod-e a valóságodat vagy sem!

Névtelen terv(1)
Névtelen terv(2)
Névtelen terv(3)

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy legújabb írásainkat megkapd a postaládádba!

Ígérem nem küldök semmilyen felesleges promóciót, csak a tudattágító írásokat!

Kérlek vedd figyelembe, hogy feliratkozásoddal elfogadod automatikusan a mindenkori Adatkezelési Tájékoztatónkat.