Üdvözlet!

,,Éhezem és szomjazom. Ínségben vagyok… Várakozom…
De ma már nem vagyok hajlandó befogadni mást,
csak a legmagasabbat!” – mondta pár évtizede Hamvas Béla

Lelkileg művelődő korszakom 2011 környékén kezdődött, amikor készítettem az oldal nevével azonos csoportot, és évekig programokat szerveztem. 2017-ig is dolgoztam, de akkor kezdtem igazán, hiszen rendezőasszisztens lettem nagy filmes produkciókban. A nagy hajtás után jött persze a járvány és a nagy megállás is evvel…

Aztán 2020 júniusában stroke-ot kaptam, és majdnem teljesen lebénultam (mindezt a járvány tetőfokán)…

Majdnem mindent elvett tőlem az Élet, ami anyagi… Bár nem hangzik túl jól, de tudod: legalább túléltem!

És nem is akárhogy! Mert eddig is volt küldetéstudatom, de már úgy gondolom, hogy azért jöttem vissza, mert van még itt dolgom! Tehát nem sorscsapásként fogom fel ezt az állapotot, hanem lehetőségként 😌 

Azóta elteltek évek, megjártam a kórházakat, és itthon rehabilitálódom gőzerővel. Testileg már sokkal jobb a helyzet, de ami a legfontosabb, hogy lelkileg a lehető legjobban vagyok! Fél kézzel ugyan még, de fordítok, szerkesztek, írok. Bár nem tudok rohangálni jobbra-balra (még kerekesszékben vagyok és még tanulok újra járni), megteszem, amit meg tudok!

Szeretném feltétel nélkül adni azokat a tartalmakat, amik segítettek engem óriási felismerésekhez, nagyobb önismerethez!

Az ezen az oldalon található tartalmakkal szeretnék a segítségedre lenni az önismereti úton, hiszen nekem is nagyon kellettek ezek az anyagok… A filozófiától kezdve, a lélektanon keresztül a társadalmi változások elemzéséig itt sok mindent megtalálsz!

És ha úgy hozta az élet, hogy éppen megteheted, szívesen veszem a hozzájárulásod az ügyhöz, hogy minél menőbbé tegyem a tudatosságot sok tízezer embernek.

Bárhogy is dönts én sok AHA-élményt kívánok!

Érezd jól magad!

Tipp

A sarokban lévő harang segítségével megkapod minden új tartalomról az értesítőt 😉👇