A fiókom

Ha szeretnél kapni évente pár levelet a fizikai postaládádba, kérjük iratkozz fel a címeddel a levelezésünkre:

A véleményezése a tartalomnak kizárólag ingyenes regisztrációt követően lehet.

FONTOS MEGJEGYEZNI

2011-ben alakult a közösség spirituálisan meghatározott értékek mentén. Elhatárolódunk minden vallási gyülekezet, szekta, és egyéb csoportosulásoktól.

Mostanában nagyon könnyen rásütik a „spiri” bélyegét bárkire, aki mélyen hisz a természetfölötti erőkben. Pedig a nagy gondolkodók közül sokan hittek valamiben, ami megfoghatatlan…Tényleg csak az lehet létező, ami látszik is? Vajon miért utasítjuk el olyan könnyen azokat az embereket, akik másképp gondolkodnak, mint mi?

Ma már ciki spirivel foglalkozni… Az oldalon található írások ezt a “ciki” világot képviselik, viszont elhatárolódunk minden gyülekezettől, csodatevő tanfolyamtól, megvilágosodást hirdető előadásoktól, és tanítóktól egyaránt. Nem vagyunk kártyákból jövendölő klvantumgyógyító, se egy Siriusról jött Fény föderáció tagjaiból álló csoport…Ezen a felületen, az, ami spirituális, az a szó IGAZI jelentésében értendő, tehát minden, ami lelki, és nemesíti a mindennapjainkat.

 

LEGÚJABB ÍRÁSUNK

Megéri leszületni, mert izgalmas lesz!

Néha lemerül az akksi

Kikerülés a mókuskerékből

A mindent eldöntő valóság

Nézz csak szét magad körül!

Hogyan tovább?

Mostanság elég hullámvasútas az élet…de mikor nem? Egyik nap kibújok a bőrömből, majd másnap éjszaka 2-ig nem alszom…Ilyenkor többnyire kimegyek a Napra, hálát adok az Égnek, hogy egyáltalán vagyok (nem is akárhogy!), megölelem a szeretteimet, és tudatos jelenlétet (mai divatos nevén meditációt) gyakorlok- ezt akarjuk hallani, ez lenne a jó, nem?

KEDVELT CIKKEID

Figyelem a cikkek ábécé sorrendbe vannak! Ha el szeretnéd távolítani kedvenceid a tartalmat, látogass el újból erre az oldalra!

Vigyázz, mert a lenti eltávolítás gombbal mindent törölsz, kérjük használd a cikk neve mögöttit!

[wp-favorite-posts]

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy legújabb írásainkat megkapd a postaládádba!

Ígérem nem küldök semmilyen felesleges promóciót, csak a tudattágító írásokat!

Kérlek vedd figyelembe, hogy feliratkozásoddal elfogadod automatikusan a mindenkori Adatkezelési Tájékoztatónkat.