Rólam

Olivér a nevem, és a festői Budapesten láttam napvilágot. Azzal a céllal alapítottam a közösséget, hogy egy biztos pontot építsek a hasonszőrű embereknek, és mert nekem is szükségem van arra a világra, ami karnyújtásnyira van tőlünk!

A kezdetek

A tinédzser korszakot követően a szüleim beirattak egy csillebérci agykontroll gyerektáborba, de jó tinédzserként inkább a lázadással, bulikkal, csajozással teltek ezek az évek… Majd érettségi után humán erőforrásban helyezkedtem el toborzóként.

Pár hónap után elegem lett abból, hogy én fiatalon egy 50 éves áruház igazgatónak majd megmondom, hogy nettó mennyit keresett abban a hónapban… 🤨

Fel is mondtam, és kimentem Kréta szigetére 4-5 csillagos szállodákban táncolni showkban, musical-ekben énekelni, nevettetni comedy showkban. Nappal pedig, mint sportanimátor oktattam a sport legkülönfélébb vállfajait a hotel vendégeinek. Persze ez a munka a gyerekkori barátnőmnek volt köszönhető.

3 felejthetetlen szezont töltöttem ott, majd hazaköltözvén elkezdtem teljesen megélni az ezoterikus, spirituális életet, és kutatni kezdtem az életjavító információk után.

Akkoriban a Facebookon időrendi sorrendben minden bejegyzést láthattunk, így mindenki olvashatta az én bejegyzéseimet. Teljesen megnyílt a világ előttem, hiszen kutattam mindenféle témákban a lélektantól (pszichológiától) kezdve, az önismereti módszerek gyakorlatain keresztül a kvantumfizikáig mindent, de volt ott önellátás, lélekvándorlás vagy akár önmagunk beutazása is, csak hogy néhányat megemlítsek.

Többek tanácsára alapítottam egy Facebook csoportot, hiszen akkoriban azt vallottam, hogy a megosztással segítünk másoknak (ez nem változott), így tele volt minden ember hírfolyama a megosztásaimmal. Azt érdemes tudni, hogy abban a korszakban mindenki este munka után “fészbúkozott”, és egyáltalán nem volt okostelefon… Így egyik este megszületett a Napi Elemózsia közösség ötlete.


Hipphopp több ezer főre duzzadtunk, és meg is csináltam az oldalunkat a Facebookon. Akkoriban láttam egy nagyon jó videót (amit a londoni Trafalgar téren forgattak), ahol több száz ember öszegyűlik és tudatosan jelen van (meditál).

Végül Budapesten a Vörösmarty-téren meg is szerveztem itthon ezt az összejövetelt. Azt hittem a családom és a barátaim lesznek ott, de meglepetésemre kb. 70 ember jött el a megmozdulásra! Ott tudtam, hogy valami elkezdődött.

Ezt követően kivettünk egy pici helyet a budapesti 9.kerületben, de azt a 30fő befogadóképességet hamar kinőttük. Ez volt a Napi Elemózsia Klub.

Elkezdtünk közben külsős rendezvényeket szervezni, majd aztán lett honlapunk is. Akkoriban minden programozó alapból asztali gépre tervezte a honlapokat, de így is több, mint 1 millióan töltötték le a weboldalunkat 4 év alatt! Ami elég szép szám. A Facebook oldalunk jelenleg több, mint 38 ezer főt számlál. A levelezésünkre több ezren iratkoztak fel, szóval igen nagy volt az érdeklődés a mukásságunk iránt régebben is! 😇

Szerveztünk előadásokat, koncerteket, kerekasztal beszélgetéseket, és fesztiválokat a Balaton partján.

Minden fellengőzést mellőzve, több százezer embert indítottunk el az önismeret útján. Valami ott összeállt nagyon.

De aztán a fesztiválszervező brigáddal mást képzeltünk el… Más volt a jövőképünk. El is fordultam ettől a világtól, mert kudarcként éltem ezt meg 😕

Anyagi korszak

2017 környékén teljes sebességbe kapcsoltam és rendezőasszisztens lettem Budapesten. Sok országot megjárt filmes lett belőlem. Megjártam egy Oscar díjas filmmel Jordániát is, de volt is Netflix saját gyártású sorozat, vagy akár kémes sorozat Németországban.

Nagyon jól ment, de aztán a nagy korlátozások közepén elzáródott egy ér az agyamban. Stroke-ot kaptam. Volt életmentő műtétem is, és kómába tartottak hetekig. A szempillámon kívül mindenem lebénult. Persze azt mondták a családomnak, hogy szobanövény leszek életem végéig… Hát nem így lett. Nem így akarta a felsőbb hatalom.

Teljesen előlről kezdhettem… De nemcsak hogy túléltem ezt a helyzetet, hanem meghazudtolva az orvosokat, egyre jobban is vagyok! Szépen megtanultam beszélni, visszatért a bal oldalam teljességében, a kettős látásom elmúlt, de így is közel 1 évet töltöttem a rehabilitációs központban vagy kórházakban… Hát nem volt könnyű.

De hihetetlen csodák sorozata miatt beszélhetek itt a történetemről. Több, mint egy éve itthon vagyok, gyógytornázom naponta órákat általában, szerveztem magamnak egy fesztivált szimbolikusan, hiszen terápiákat, módszereket próbálhatok ki 😄

Hogy miért történt az egész? Kitudja! De én úgy érzem, hogy az Univerzum így rakott helyre… Így kerültem középre.

Mindenhol ez a film pörög, miszerint az anyagi világból lett a lelki… Én úgy gondolom a nagy utazásom után, hogy a lelki világ hozza létre az anyagit…

Ezért az a sok erő, a mérhetetlen sok információ, ami csak arra vár csak, hogy gyakorlatba ültessék. Az adja a végtelen türelmet, hogy míg kívül csak a káoszt látjuk…

Tudjuk, hogy csak befele visz az út… Hogy mi akartunk most leszületni… A változást látni akarjuk, és részt venni egy új rendszer építésében.

A lehetőség

Úgy érzem szükség van a lelki tartalmakra ezekben az embert próbáló időkben. Én végre avval foglalkozom, amit szeretek, és mondani szoktam: legalább élek! ☺️ A honlap és az azon található írások a kedvenc írásaim fordításai vagy az általam megírt szösszenetek. Célom nem kevesebb, mint hogy újra menővé tegyem a tudatossságot! Remélem ebben segítesz!

Van dolgunk bőven.
Áldott önmeghaladást kívánok!

"Soha nem tudsz megváltoztatni dolgokat az által, hogy harcolsz a létező valóság ellen. Hogy megváltoztass valamit, építs egy új modellt, ami elavulttá teszi a már létezőt."

— Buckminster Fuller

Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy legújabb írásainkat megkapd a postaládádba!

Ígérem nem küldök semmilyen felesleges promóciót, csak a tudattágító írásokat!

Kérlek vedd figyelembe, hogy feliratkozásoddal elfogadod automatikusan a mindenkori Adatkezelési Tájékoztatónkat.